Rhubarb pie


Ingredienser:
2-6 rabarberstjälkar beroende på storlek
2 msk socker
1 msk potatismjöl

Smuldeg:
200 g margarin
6 msk socker
3 dl vetemjöl
3 dl havregryn

Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader.
Skiva rabarbern i tunna skivor och lägg i en smord form anpassad efter antalet människor som ska äta pajen. Sockra och strö över potatismjölet.
Smält margarinet och rör ut sockret i det. Häll sedan i havregrynet och mjölet och blanda runt tills det bildats en fast men lite smulig deg. Bred ut degen över rabarbern.
Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter. Servera med vaniljsås eller -glass.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0